Adana’da İş Merkezinden Düşen Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti! « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da İş Merkezinden Düşen Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti!

Bu haber 11 Mayıs 2024 - 22:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi’nde bulunan bir iş merkezinde trajik bir olay meydana geldi. 68 yaşındaki Mustafa Aydın, iş merkezinin 5. katından düştü ve hayatını kaybetti. Olay, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekiplerinin sevk edilmesiyle ortaya çıktı.

İddiaya göre, Mustafa Aydın, iş merkezinin penceresinden düşerek ağır yaralandı. Ancak sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Aydın’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Yaşlı adamın düştüğü iş merkezinin 5. katından nasıl düştüğü ve olayın detayları henüz netlik kazanmazken, polis soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Bu üzücü olayın ardından Mustafa Aydın’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.