Adana Kozan’da Ev Yangınında Bir Kişi Yaralandı, 20 Küçükbaş Hayvan Son Anda Kurtarıldı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana Kozan’da Ev Yangınında Bir Kişi Yaralandı, 20 Küçükbaş Hayvan Son Anda Kurtarıldı

Bu haber 10 Haziran 2024 - 16:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi Kanarya Sokak’ta bir evde çıkan yangın, paniğe neden oldu. Evde başlayan yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis, ambulans ve Kozan Belediyesi AKOM ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri ve vatandaşların koordineli müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yangında ev, ardiye, çardak ve ahır tamamen yanarken maddi hasar meydana geldi. Ahırda bulunan 20 küçükbaş hayvan ise son anda kurtarıldı.

Yangın sırasında dumandan etkilenen Yeter Dinler, ambulansla Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın, evde bulunan sobanın üzerindeki yemeğin yanması sonucu çıktığı öğrenildi.

Yetkililer, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatırken, evde ve ahırda maddi hasarın yanı sıra bir kişinin yaralanması üzücü bir durum olarak kaydedildi. Yangın anında hayvanların kurtarılması ise ekiplerin hızlı müdahalesiyle olumlu bir sonuç olarak değerlendirildi.

3.5

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.