Kozan’da Sıcak Hava Çağrısı: Su Koymaya Davet « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Kozan’da Sıcak Hava Çağrısı: Su Koymaya Davet

Bu haber 06 Haziran 2024 - 14:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Kozan ilçesinde, tüm zamanların haziran ayı sıcaklık rekorunun kırıldığı bir günde, araç termometrelerinin 49 dereceyi gösterdiği sıcak hava nedeniyle Kozan Belediyesi hoparlörlerinden vatandaşlara ve esnafa ev ve iş yerlerinin önüne su koymaları çağrısında bulunuldu. Meteorolojinin verilerine göre hava sıcaklığının 44 derece olduğu bildirilirken, sıcak hava insanlar kadar hayvanları da etkiledi.

Kozan Belediyesi’nin çağrısı üzerine, esnaf ve vatandaşlar iş yerleri ile evlerinin önüne su koyarak çağrıya olumlu yanıt verdiler. Bu sayede bazı hayvanların bu kaplardan su içtiği gözlendi. Bu tür önlemler, sıcak hava koşullarında hem insanların hem de hayvanların sağlığını korumak için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.