Adana Feke’de Orman Yangını: Ekipler Müdahalede « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana Feke’de Orman Yangını: Ekipler Müdahalede

Bu haber 10 Haziran 2024 - 16:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Feke ilçesine bağlı Konakkuran Mahallesi Kıy mevkiinde, ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, bölge sakinlerinin ihbarı üzerine Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Yangına havadan helikopterlerle, karadan ise itfaiye araçları ve yangın söndürme ekipleriyle müdahale başlatıldı. Ekiplerin alevleri kontrol altına almak ve yangını söndürmek için yoğun çabaları devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine hızlı bir şekilde müdahale başlatan ekipler, yangının çevreye yayılmasını önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürürken, yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldı. Ekiplerin havadan ve karadan etkin mücadelesiyle yangının kısa sürede kontrol altına alınması hedefleniyor.

Yangının çıkış sebebi ve etkilediği alanın büyüklüğü ile ilgili detaylar, müdahale çalışmalarının ardından netlik kazanacak. Orman yangınlarına karşı duyarlı olunması ve yangın riskine karşı dikkatli davranılması konusunda yetkililer tarafından uyarılar yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.