Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’dan Emeklilere Bayram Müjdesi: İkramiye 7 Bin TL’ye Yükseldi « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’dan Emeklilere Bayram Müjdesi: İkramiye 7 Bin TL’ye Yükseldi

Bu haber 11 Haziran 2024 - 15:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Ceyhan ilçesi Belediye Başkanı Kadir Aydar, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde emeklilere verilen bayram ikramiyesini artırarak emeklilere müjde verdi. Belediye toplantı salonunda yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in talimatıyla bayram ikramiyesinin 7 bin TL’ye çıkarıldığını belirtti.

İkramiye Artışı ve Asgari Ücret Tamamlama

Başkan Aydar, belediyenin emeklilere verdiği bayram ikramiyesini 5 bin TL’den 7 bin TL’ye çıkardıklarını açıkladı. Ayrıca, en düşük emekli maaşını 10 bin TL olan tüm emeklilerin gelirini asgari ücrete tamamladıklarını belirtti. Aydar, “31 Mart Seçimleri öncesinde verdiğimiz sözü tuttuk. Emeklilerimizin yanında olacağımıza dair taahhütlerimizi yerine getiriyoruz. Bu bayramda 2.750 emekliye ikramiye vereceğiz,” dedi.

Aydar, sosyal-demokrat belediyeciliğin bir parçası olarak bu tür desteklerin devam edeceğini vurguladı ve önümüzdeki beş yıl boyunca tüm bayramlarda en düşük emekli maaşını asgari ücrete tamamlayacaklarını belirtti. Bu yaklaşımın, sosyal adaleti sağlamak ve emeklilerin ekonomik koşullarını iyileştirmek adına önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Emeklilerin Memnuniyeti

Aydar’ın açıkladığı 7 bin TL’lik ikramiye, emekliler arasında büyük memnuniyet yarattı. İkramiyeler sayesinde emekliler bayramı daha huzurlu ve mutlu geçireceklerini belirttiler. Emeklilerden Mustafa Dere, “Aldığımız ikramiye ile torunlarımızı sevindireceğiz. Çok memnun olduk,” diyerek duygularını paylaştı. Bir diğer emekli, Veli Çoban, “Bu ikramiye sayesinde kurban keseceğiz. Allah Kadir başkandan razı olsun,” ifadelerini kullandı.

Ceyhan Belediyesi’nin Sosyal Destekleri

Ceyhan Belediyesi, sosyal yardımlar konusunda aktif rol almaya devam ediyor. Başkan Aydar, emeklilerin ve ihtiyaç sahiplerinin refahını artırmak için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirterek, “Ne söz verdiysek hepsini tutmaya devam ediyoruz,” dedi. Belediyenin bu girişimi, emeklilerin ekonomik sıkıntılarını hafifletmeye ve sosyal adaleti sağlamaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.