Üniversite’yi domuz bastı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Üniversite’yi domuz bastı

Bu haber 30 Nisan 2024 - 22:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde akşam saatlerinde ortaya çıkan yaban domuzları, öğrenciler arasında korku ve endişeye neden oldu. Ormanlık alanda bulunan üniversite, zaman zaman bu tür vahşi hayvanlarla karşılaşmalarıyla biliniyor. Öğrenciler, domuzların akşam saatlerinde açlıklarını gidermek için çıktıklarını ve insanları tehdit olarak algılamaları durumunda saldırgan olabileceklerini belirttiler.

Özellikle kafe yakınlarında oturup manzara eşliğinde vakit geçiren öğrenciler, domuzlarla karşılaşmaktan rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler. Bazı öğrenciler, domuzların çöpleri karıştırırken görüntülendiğini dile getirdi.

Üniversite öğrencisi Halil Çabuk, domuzların zarar verebileceğini ve bir tehdit oluşturabileceğini belirterek, bu durumun kendilerini tedirgin ettiğini söyledi. Muhammed Ali Savcı ise, domuzların genellikle akşam saatlerinde görüldüğünü ve bu durumun öğrencileri endişelendirdiğini aktardı.

Çukurova Üniversitesi’nin ormanlık alanı nedeniyle doğal yaşamın bir parçası olan bu tür karşılaşmalar, öğrenciler arasında dikkatle izleniyor ve yetkililer tarafından önlem alınması talep ediliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.