Saimbeyli’de Kaya Düşmesi Tedbirleri İçin İnceleme « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Saimbeyli’de Kaya Düşmesi Tedbirleri İçin İnceleme

Bu haber 08 Mayıs 2024 - 20:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde geçtiğimiz yıl 4 öğretmenin otomobilin üzerine kaya düşmesi sonucu yaşamını yitirdiği acı olayın ardından, sık sık kaya düşmesi yaşanan bölgede ilçe kaymakamı Emre Açar liderliğinde önemli bir inceleme gerçekleştirildi.

Saimbeyli ilçesine yeni atanan kaymakam Emre Açar, İlçe Jandarma Komutanı ve Orman İletme Müdürü Ayhan Uyaroğlu ile birlikte kaya düşmesi yaşanan alanı detaylı bir şekilde inceledi. Bu inceleme sırasında, bölgede yaşanan kaya düşmelerini önlemek amacıyla alınacak tedbirleri görüştüler.

Yapılan inceleme sonucunda, yola kayaların düşmemesi için planlama çalışmaları başlatıldı. Bölgede olası kaya düşmesi riskini minimize etmek ve benzer acı olayların yaşanmasını önlemek adına ciddi önlemler alınacağı belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.