Çukurova’da korkutan yangın « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Çukurova’da korkutan yangın

Bu haber 30 Nisan 2024 - 22:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da bir kafede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı. Yangın sonucunda işletmede maddi hasar meydana geldi.

Öğle saatlerinde merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi, Beyazevler Caddesi’ndeki bir kafede henüz belirlenemeyen bir nedenle fritöz kaynaklı yangın çıktı. Yangını fark eden çevre sakinleri hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, hızla yangına müdahale etti.

Yaklaşık 30 dakikalık bir çalışma sonucunda yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları sırasında bir itfaiye eri ısı ve dumandan etkilendi. Ambulansla hastaneye kaldırılan itfaiye erine sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Yangın esnasında kafede maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.