Adana’da Damdan Atlayan Kurbanlık Keçi Elektrik Tellerine Takıldı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da Damdan Atlayan Kurbanlık Keçi Elektrik Tellerine Takıldı

Bu haber 16 Haziran 2024 - 15:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Sarıçam ilçesinde Kurban Bayramı’nda şaşırtıcı bir olay yaşandı. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kurban kesimi sırasında kaçmak için damdan atlayan bir keçi, boynuzları elektrik tellerine takılarak asılı kaldı. Durumu fark eden Ramazan İmir, keçiyi uzun uğraşlar sonucunda tellerden kurtardı.

Keçinin seslerini duyunca balkona çıkan Ramazan İmir, kurbanlık hayvanın tele takılı kaldığını gördü. Komşusunun kurbanlığı olan keçiyi kurtarmak için damdan aşağı inerek müdahale etti. İmir, keçiyi kurtarma anlarını şöyle anlattı: “Komşumun kurbanlığının bağırdığını duydum. Balkona çıktığımda keçinin boynuzları elektrik tellerine takılmıştı. Damdan aşağı inip kamyonun üzerine çıkarak keçiyi tellerden kurtardık. Kaçan kurbanlıkları çok gördük ama damdan sıçrayıp tele asılı kalan bir hayvanla ilk kez karşılaştım. Bu olay bizi çok şaşırttı.”

Olayın ardından keçi sağlıklı bir şekilde kurtarılırken, Ramazan İmir ve diğer vatandaşlar, benzer durumlarda elektrik telleri gibi tehlikeli bölgelerden uzak durulması gerektiğini hatırlattı. Mahalle sakinleri de Ramazan İmir’e hızlı müdahalesi için teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.