Yaşlı kadının ağzını kapatıp gasp etti, o anlar kameraya böyle yansıdı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Yaşlı kadının ağzını kapatıp gasp etti, o anlar kameraya böyle yansıdı

Bu haber 08 Kasım 2022 - 16:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yaşlı kadının ağzını kapatıp gasp etti, o anlar kameraya böyle yansıdı Adana’da yaşlı kadını takip edip ağzını eliyle kapatıp içinde cep telefonu ve 200 lira para olan cüzdanı gasp eden zanlı tutuklandı Adana’da yaşlı kadını takip edip ağzını eliyle kapatıp içinde cep telefonu ve 200 lira…

Yaşlı kadının ağzını kapatıp gasp etti, o anlar kameraya böyle yansıdı

Adana’da yaşlı kadını takip edip ağzını eliyle kapatıp içinde cep telefonu ve 200 lira para olan cüzdanı gasp eden zanlı tutuklandı

ADANA – Adana’da yaşlı kadını takip edip ağzını eliyle kapatıp içinde cep telefonu ve 200 lira olan cüzdanı gasp eden zanlı tutuklanırken, o anlarda güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, 1 Kasım günü saat 22.00 sıralarında Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi’nde meydana geldi. Evine dönen Gülüzar A. (72), sokakta yürüdüğü sırada arkasından bir kişi yaklaştı. Şüpheli, kadının kolundaki çantayı almaya çalıştı. Direnip, bağırarak yardım isteyen kadının ağzını eliyle kapatan şüpheli, çantayı aldıktan sonra kaçtı. O anlar bölgedeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Çevredekilerin yardımına koştuğu Gülüzar A.’nın ihbarıyla, olay yerine Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin ‘hırsızlık’ ve ‘güveni kötüye kullanma’ suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Ali Han Kavuzlu olduğunu tespit etti. Toros Mahallesi’ne gittiği saptanan şüpheli, sokakta yürüdüğü sırada yakalandı. Şüphelinin, içinden 200 TL aldığı çantayı da sokaktaki bir çöp konteynerine attığı belirlendi.

Emniyete götürülen Kavuzlu, parayı harcadığını, cep telefonunu da yakalanmamak için almadığını söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Han Kavuzlu, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.