Adana’da silah ticareti yapan şahıslar yakalandı: Uzun namlulu silah ve tabancalar ele geçirildi « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da silah ticareti yapan şahıslar yakalandı: Uzun namlulu silah ve tabancalar ele geçirildi

Bu haber 10 Ocak 2024 - 11:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da silah ticareti yaptığı tespit edilen iki şüphelinin evine düzenlenen operasyonda, 1 uzun namlulu silah ve toplamda 6 ruhsatsız silah ele geçirildi. Operasyonda ayrıca 108 tüfeğe ait mermi, 3 ruhsatsız tabanca, 75 tabanca mermisi, 2 ruhsatsız av tüfeği ve 224 uyuşturucu hap bulundu.

Adana’da silah ticareti yapan şahıslar yakalandı: Uzun namlulu silah ve tabancalar ele geçirildi

Adana’da silah ticareti yapan iki şüphelinin evine yapılan operasyonda 1’i uzun namlulu silah ve toplam 6 ruhsatsız silah ele geçirildi.

Adana emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan ilçesinde iki kişinin silah ve mühimmat ticareti yaptığını tespit etti. Bunun üzerine söz konusu şahısların evlerine operasyon düzenlendi. Operasyonda şahıslar kıskıvrak yakalanırken evlerinde yapılan aramada, 1 uzun namlulu silah, 108 tüfeğe ait mermi, 3 ruhsatsız tabanca, tabanca ait 75 mermi, 2 ruhsatsız av tüfeği ile 224 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.