Adana’da Akaryakıt İstasyonunda Otomobil Alev Aldı, Bir Kişi Yaralandı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da Akaryakıt İstasyonunda Otomobil Alev Aldı, Bir Kişi Yaralandı

Bu haber 10 Ocak 2024 - 11:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da bir akaryakıt istasyonunda yakıt alan bir otomobil aniden alev aldı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, araçta bulunan bir kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ADANA’da akaryakıt istasyonunda yakıt alan otomobil, alev aldı. Bir anda yanmaya başlayan otomobildeki bir kişi yaralandı. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, saat 14.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi PTT Mahallesi Mustafa  Kemal Paşa Bulvarı’ndaki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İstasyondaki pompada yakıt alan otomobil, bilinmeyen nedenle bir anda alev aldı. Bu sırada aracın içinde bulunan bir kişi, kıyafetleri alev almış halde kendisini dışarı attı. O anlar bir iş yerinin kamerasına yansıdı. Araçta yanarak yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak: DHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.