Tartıştıkları adamı bıçaklayıp sopayla darbettiler! Yakınları sinir krizi geçirdi « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Tartıştıkları adamı bıçaklayıp sopayla darbettiler! Yakınları sinir krizi geçirdi

Bu haber 14 Eylül 2021 - 11:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da yaşayan 2 kişi daha önceden husumetli olduğu Ekrem A’yı bıçaklayarak darbetti. Olay sonrası Ekrem A’nın otomobilinin lastiklerini kesen şüpheliler olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Ekrem A’nın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kaçan şüpheliler ise her yerde aranıyor.

Dün gece saat 03:00’de merkez Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde iddiaya göre Y.Y. ve İ.Y., daha önceden aralarında husumet bulunan Ekrem A. bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

BIÇAKLAYIP DÖVDÜLER

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şüpheli Y.Y. ve İ.Y. yanlarında getirdiği sopa ve bıçakla Ekrem A.’yı darbettikten sonra bıçakladı. Ekrem A.’nın otomobilinin lastiklerini kesen şüpheliler olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan Ekrem A.’yı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

ADANA'DA İKİ KİŞİ TARTIŞTIKLARI KİŞİYİ BIÇAKLAYIP SOPA İLE DARBETTİ

DURUMU AĞIR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Ekrem A.’yı ilk müdahalesinin ardından Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Olayı duyan Ekrem A.’nın yakınları olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı. Polis, kaçan şüpheliler için çalışma başlattı.

Tartıştıkları adamı bıçaklayıp sopayla darbettiler! Yakınları sinir krizi geçirdi

Kaynak: DHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.