Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 9 ‘torbacı’ adliyeye sevk edildi « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 9 ‘torbacı’ adliyeye sevk edildi

Bu haber 24 Mart 2023 - 11:02 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 9 ‘torbacı’ adliyeye sevk edildi Adana’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı “Kökünü Kurutma Operasyonu”nda gözaltına alınan 212 şüpheliden 9’u adliyeye sevk edildi Adana’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı “Kökünü Kurutma…

Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 9 ‘torbacı’ adliyeye sevk edildi

Adana’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı “Kökünü Kurutma Operasyonu”nda gözaltına alınan 212 şüpheliden 9’u adliyeye sevk edildi

Adana’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı “Kökünü Kurutma Operasyonu”nda gözaltına alınan 212 şüpheliden 9’u adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, önceki gün Adana İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından Kökünü Kurutma Operasyonu düzenlendi. 2 bin polisin katıldığı operasyonda özel harekat kapıları kırarak evlere girdi. Evlerde hassas burunlu köpeklerle arama yapıldı. Yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Güvenlik güçleri operasyonda 212 şüpheliyi de gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınmaya başlayan şüphelilerden 9’u adliyeye sevk edildi.

Diğer şüphelilerin emniyette ifade işlemlerine devam edildiği bildirildi.

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.