İki grubun pazardaki taşlı sopalı kavgası kamerada « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

İki grubun pazardaki taşlı sopalı kavgası kamerada

Bu haber 02 Şubat 2023 - 14:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İki grubun pazardaki taşlı sopalı kavgası kamerada Adana’nın Kozan ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grup pazarda taşlı sopalı kavga etti.

İki grubun pazardaki taşlı sopalı kavgası kamerada

– Adana’nın Kozan ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grup pazarda taşlı sopalı kavga etti. Polis kavgaya karışan 4 şahsı gözaltına alırken, o anlar cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Olay, İlçeye bağlı Şevkiye Mahallesi’nde kurulan pazarda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, pazarda karşılaşan ve aralarında yaralama olayı nedeniyle husumet olan yabancı uyruklu iki grup kavga etti. Taş ve sopalarla birbirini kovalayan grup vatandaşları da tedirgin etti. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına da yansırken durum polise bildirildi.Olay yerine sevk edilen polis ekipleri kavga ile ilgili 4 şahsı göz altına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.