Berber koltuğunda kalp krizi geçirdi! Korku dolu anlar saniye saniye kamerada « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Berber koltuğunda kalp krizi geçirdi! Korku dolu anlar saniye saniye kamerada

Bu haber 14 Aralık 2021 - 9:09 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da tıraş olmak için berbere giden Ömer Kaya isimli genç, berber koltuğuna oturduktan bir süre sonra kalp krizi geçirdi. İlk müdahalesi berberdekiler tarafından yapılan genç, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Seyhan ilçesi, Gülbahçe Mahallesi’nde geçen Cuma günü Ömer Kaya (22), tıraş olmak için Ercan Ocaklı’nın (29) berber dükkanına gitti. Kaya, tıraş olduğu sırada berber koltuğunda kalp krizi geçirdi. Ocaklı ve çalışanların ilk müdahalesinin ardından Ömer Kaya olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu anlar iş yerindeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Hastanedeki tedavisinin ardından Ömer Kaya, yaş pasta alarak Ercan Ocaklı’nın dükkanına geldi ve teşekkür etti.

Kalp krizi berberde yakaladı! Korku dolu anlar kamerada

“KALP KRİZİ OLDUĞUNU ANLADIM”

Ömer Kaya’nın sağlığının yerinde olduğu öğrenilirken Ercan Ocaklı, “Arkadaşlar bana seslendiğinde uzaktan bakınca Ömer’in düştüğünü gördüm. Tepkilerine bakınca kalp krizi olduğunu anladım. İlk müdahalenin ardından ambulans geldi. Şuan Ömer’in durumu iyi. Geçen gün de geldi pasta getirdi teşekkür için. Durumu iyi. İster istemez insan panik yapıyor, korku yaşıyor. Ancak bu tür durumlarda panik yapılacak bir şey yok. Panik yapmak kötü sonuçlar ortaya çıkarır” ifadelerini kullandı.

Kalp krizi berberde yakaladı! Korku dolu anlar kamerada
Berber koltuğunda kalp krizi geçirdi! Korku dolu anlar saniye saniye kamerada

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.