Karısını şarj kablosuyla bağlayıp işkence yapan koca, serbest kaldı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Karısını şarj kablosuyla bağlayıp işkence yapan koca, serbest kaldı

Bu haber 10 Kasım 2021 - 11:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da gerçekleşen olayda, karısını şarj kablosu ile bağlayıp darbeden, kafasına tabanca dayayıp bacaklarına kalem batıran zanlı gözaltına alındı. Koca, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildikten sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Merkez Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre 10 yıl önce Murat G. (32) ile evlenen Gamze G. (28), kocasından şiddet gördüğü için boşanmak isteyip iki kızını da alarak evden ayrıldı.

KABLOYLA BAĞLAYIP İŞKENCE ETTİ

Boşanma davası da açan Gamze G., eşinin ısrar edip özür dilemesi üzerine eve döndü. Ancak Murat G. bu kez de karısının kendisini aldattığını öne sürerek şarj kablosuyla bağlayıp iki gün boyunca darp edip bacaklarına kalem batırıp, kafasına t

UYURKEN KAÇTI

Genç kadın, kocası uyuyunca evden kaçıp hastaneye sığındı. Hastanede darp raporu alan genç kadın kocasından şikayetçi oldu. Şikayet üzerine zanlı yakalandı.

SERBEST BIRAKILDI

İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karısını şarj kablosuyla bağlayıp işkence yapan koca, serbest kaldı

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.