Adana’nın Feke İlçesinde Su Sorunu Çözüme Kavuşuyor « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’nın Feke İlçesinde Su Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Bu haber 23 Ağustos 2024 - 13:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Feke ilçesindeki Ormancık Mahallesi, yıllar önce yapılan içme suyu hattından sonra su sıkıntısı yaşamaya başladı. Mahalle sakinleri, suyun gelmemesi nedeniyle katır ve eşeklerle en yakın çeşmeden su çekmek zorunda kalıyor. Bu durumun medyada yer almasının ardından Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, mahalleyi ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başkan Özen, “Göreve geleli 5 ay oldu. Tüm ekiplerimiz sahada. Su kaynaklarımız var ve bunların halkımıza doğru ulaşması için Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve devletimizin diğer kurumlarıyla gerekli çalışmalar yapılacak” dedi. Özen, su ve yol sorunları olan 48 mahallede eksikliklerin giderilmesi için çaba göstereceklerini belirterek, önümüzdeki 2 yıl içinde Feke halkının temel ihtiyaçlarını çözmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Başkan Özen, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı arayarak Ormancık Mahallesi’nin su sorununun çözülmesi için destek istedi. Karalar, su kaynaklarının halka ulaşması için ekiplerin özverili çalışmalar yapacağını ve sorunun çözülmesi için ASKİ ekiplerinin yerinde çalışma yapacağını belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.