Adana’da Cinayet Azmettiricisi Dolapta Yakalandı, Evde 7 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da Cinayet Azmettiricisi Dolapta Yakalandı, Evde 7 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Bu haber 15 Eylül 2024 - 15:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde polis, bir yıl önce meydana gelen cinayetin azmettiricisi Can Saygılı’yı dolapta saklanırken yakaladı ve evde 7 ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

22 Ekim 2023’te Efe Dağoğlu’nun silahla vurularak öldürülmesi olayının ardından, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, cinayetle ilgili “azmettirici” olarak Can Saygılı hakkında yakalama kararı çıkardı. Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Saygılı’nın Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde saklandığını tespit etti ve adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, Can Saygılı dolapta saklanırken yakalandı. Evde yapılan aramada 1’i otomatik olmak üzere 7 ruhsatsız tabanca, 13 uyuşturucu hap, 16,10 gram kokain ve 328 mermi bulundu. Ayrıca Saygılı’nın evinin çevresine 8 güvenlik kamerası sistemi kurduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan Saygılı, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Evde bulunan Gökhan D. ise serbest bırakıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.