Yüreğir Belediyesi’nden Ücretsiz LGS Hazırlık Kursu « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Yüreğir Belediyesi’nden Ücretsiz LGS Hazırlık Kursu

Bu haber 19 Eylül 2024 - 14:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yüreğir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla liseye hazırlanan öğrencilere ücretsiz LGS (Lise Giriş Sınavı) hazırlık kursu sunmaya başladı. Kurslar, ilçedeki 5 Kültürevi’nde alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor ve yoğun ilgi görüyor.

Doğankent, Çetin Topçuoğlu, Mevlana, Yunus Emre ve Fatih Terim Kültürevi’nde başlayan kurslar, öğrencilere ders anlatımları, etütler ve ücretsiz deneme sınavları gibi çeşitli destekler sağlıyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Fatih Terim Kültürevi’nde öğrencilerle bir araya gelerek, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Her türlü destekle daima yanlarında olacağız” dedi. Kurslardan şu anda 350 öğrencinin yararlandığını belirten Demirçalı, bu sayının yakında binlere ulaşacağını ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.