Adana Kozan’da Eski Hayvan Toplama Aracı Tartışma Yarattı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana Kozan’da Eski Hayvan Toplama Aracı Tartışma Yarattı

Bu haber 03 Eylül 2024 - 23:11 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Kozan ilçesinde, Belediye Başkanı Mustafa Atlı eski hayvan toplama aracını belediye önünde sergileyerek, CHP’li meclis üyelerinin yeni araç alımına karşı çıkmasına tepki gösterdi. 1992 model olan ve camları sunta ile kapatılan, kapıları lehimlenmiş aracın işlevsiz ve güvenli olmayan bir durumda olduğu belirtildi.

Eylül ayı meclis toplantısında, mevcut aracın günümüz şartlarına uymadığını ve trafik kurallarını ihlal ettiğini ifade eden Başkan Atlı, yeni bir aracın alınmasının gerekliliğini savundu. Ancak CHP meclis üyeleri tasarruf tedbirlerini öne sürerek bu talebi reddetti. CHP’li Ali Özkan, Atlı’nın önceki açıklamalarını hatırlatarak, yeni aracın da benzer şekilde lobi çalışmalarıyla alınabileceğini ima etti.

Tartışmaların ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Alev Ataş mevcut aracın yürüme durumunun kalmadığını vurguladı ve meclis üyelerinin aracı yerinde görmeleri için belediye önüne getirtti. Başkan Atlı, aracın güvenli olmadığını ve hayvan barınak hizmetlerini aksattığını belirtti. Ayrıca, mevcut aracın hem insanlar hem de hayvanlar için risk oluşturduğunu ifade etti.

Alev Ataş, meclis üyelerinin desteğini beklediklerini ancak yaşanan olumsuzluklara rağmen sorunu çözme konusunda kararlı olduklarını belirtti. Barınak veterineri ve çalışanları da mevcut aracın can güvenliğini tehlikeye attığını vurguladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.