Adanaspor’un Ganalı Futbolcusu Isaac Donkor: “Adana’yı Çok Seviyorum ve Bu Fırsatı Değerlendirdim” « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adanaspor’un Ganalı Futbolcusu Isaac Donkor: “Adana’yı Çok Seviyorum ve Bu Fırsatı Değerlendirdim”

Bu haber 15 Eylül 2024 - 15:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adanaspor’un Ganalı futbolcusu Isaac Donkor, Adana’ya geri dönmekten dolayı mutlu olduğunu ve takıma yeniden katılma fırsatını değerlendirdiğini söyledi. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, yarın oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarını Çatalan Tesisleri’nde Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini yönetiminde tamamladı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Donkor, Adanaspor’a dönüşü hakkında, “Adana’yı çok seviyorum. Tekrar Adanaspor’a dönme şansım oldu ve ben de bu fırsatı değerlendirdim. Milli arada iyi çalıştık ve oyuncular arasında güçlü bir ilişki vardı. Takımımız şu anda hazır ve maçlara iyi hazırlanıyoruz. Herkes elinden geleni yapıyor ve maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

Donkor, taraftarlara da seslenerek, “Taraftarlarımızı çok seviyorum. Kulübü ve Adana’yı çok seviyorum. Taraftarlarımızın her zaman desteğine ihtiyacımız var. Maçlarımızda taraftarlarımızı görmek istiyoruz ve her zaman desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Adanaspor ile Ankara Keçiörengücü arasındaki mücadele, yarın saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.