Adana’da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Hükümlü Yakalandı: Biri 21 Yıl, Diğeri 2 Yıl Hapis Cezasına Sahip « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Hükümlü Yakalandı: Biri 21 Yıl, Diğeri 2 Yıl Hapis Cezasına Sahip

Bu haber 10 Eylül 2024 - 15:09 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, biri 21 yıl, diğeri ise 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki hükümlü kovalamaca sonucu yakalandı. Seyhan ilçesindeki bir adrese yapılan baskında, Özkan E. ve Osman D. kaçmaya çalışırken narkotik polisleri tarafından yakalandı. Özkan E. kaçarken düşüp kolunu kırdı. Evde yapılan aramalarda 22,91 gram bonzai ve 0,70 gram bonzai hammaddesi ele geçirildi. Şüpheliler emniyette suçlamaları kabul etmeyerek uyuşturucu maddelerin kendilerine ait olmadığını ileri sürdü. Hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.