Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı: Okul Kantinlerinde İsrail Ürünleri Satılmamalı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı: Okul Kantinlerinde İsrail Ürünleri Satılmamalı

Bu haber 08 Eylül 2024 - 15:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mustafa Sarıgeçili, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde okul kantinlerinde İsrail ürünlerinin satılmaması gerektiğini belirtti. Sarıgeçili, bu uygulamanın Siyonist İsrail ekonomisine katkı sağlamamak ve işgal ile zulme karşı durmak anlamına geleceğini vurguladı.

Sarıgeçili, yeni eğitim yılı için eğitim sisteminde köklü değişiklikler ve iyileştirmeler yapılması gerektiğini ifade etti. Öğretmen açığının kapatılması, sözleşmeli öğretmen uygulamasının sona erdirilmesi ve eğitim çalışanlarının haklarının iyileştirilmesi gibi konularda adım atılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, okullarda temizlik ve güvenlik hizmetlerinin kalıcı çözümle sağlanması gerektiğini de ekledi.

Mustafa Sarıgeçili, okul kantinlerinde yerli ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini ve İsrail menşeli ürünlerin satışının yasaklanmasının önemini vurgulayarak, bu uygulamanın millî ekonomiyi destekleyeceğini söyledi. Eğitim-Bir-Sen olarak eğitimdeki sorunlara çözüm bulmak için mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.