Cenk Ethem Y., Adana’da Bir İş Yerini Ateşe Verdi, O Anlar Güvenlik Kamerasında « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Cenk Ethem Y., Adana’da Bir İş Yerini Ateşe Verdi, O Anlar Güvenlik Kamerasında

Bu haber 03 Haziran 2024 - 12:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.
ChatGPT

“Cenk Ethem Y., Adana’da Bir İş Yerini Ateşe Verdi, O Anlar Güvenlik Kamerasında”

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Güzelevler Mahallesi Sanayi Sitesi’nde dün akşam saatlerinde şok edici bir olay yaşandı. Torna atölyesi işleten Cenk Ethem Y., dükkanının karşısındaki bir iş yerine elinde pompalı tüfekle giderek önce köpeği kovaladı, ardından güvenlik kameralarına ateş edip dans ederek iş yerini kundakladı. Bu korkunç olayın saniye saniye görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, Cenk Ethem Y.’nin elinde pompalı tüfekle iş yerine geldiği, kepengi kaldırıp içeri girdiği, köpeği kovaladığı ve güvenlik kameralarına ateş ettiği görülüyor. Ardından şüphelinin dans ederek iş yerini ateşe verdiği ve eşyaların alev aldığı görülüyor. Bu dehşet verici anlar, çevredeki insanları da şaşkına çevirdi.

Olayın ardından bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, kullanılamaz hale gelen iş yerinde hasar meydana geldi. Cenk Ethem Y., çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi ve gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.