Adana’da Unutulan Nişan Takıları Güvenlik Görevlisi Sayesinde Sahibine Ulaştırıldı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da Unutulan Nişan Takıları Güvenlik Görevlisi Sayesinde Sahibine Ulaştırıldı

Bu haber 21 Eylül 2024 - 10:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da, bir kadının hastanede unuttuğu nişan takıları, dikkatli bir güvenlik görevlisi sayesinde sahibine teslim edildi. 62 yaşındaki Faize Dizman, ablasını ziyaret ettiği Seyhan Devlet Hastanesi’nde, içindeki 2 çift bilezik ve 10 yarım altın bulunan çantasını unuttu.

Hastaneden çıktıktan sonra, doktorun asistanı güvenliği aradı ve unutulan çantayı bildirdi. Güvenlik görevlisi Sadi Işık, çantayı bulup içini açtığında değerli takıları fark etti. Ayrıca çantada bulunan cep telefonunu kullanarak Faize Dizman’ın damadını aradı ve durumu anlattı. Dizman, hastaneye geri dönerek çantasını teslim aldı.

Sadi Işık, Seyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Çiğdem Erhan tarafından plaketle ödüllendirildi. Faize Dizman ise, nişan takılarının oğlu Murat’a ait olduğunu belirterek, “Evde kalmasından korktuğum için yanıma almıştım. Çantayı unuttuğumda çok endişelendim ama bulununca sevindim. Başkası bulsaydı vermezdi” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.