Adana’da kaçakçılık operasyonları: 7 gözaltı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da kaçakçılık operasyonları: 7 gözaltı

Bu haber 02 Şubat 2023 - 14:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana polisi tarafından kaçakçılığa yönelik yapılan operasyonlarda, çok sayıda sigara, tütün, cep telefonu, elektronik sigara ve nargile tütünü ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Adana polisi tarafından kaçakçılığa yönelik yapılan operasyonlarda, çok sayıda sigara, tütün, cep telefonu, elektronik sigara ve nargile tütünü ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kaçakçılara yönelik operasyonlar düzenlendi. Uygulama da aranan araçlar ve depolara yapılan baskınlarda, 8 bin 332 paket gümrük kaçağı sigara, bin kilogram tütün, 3 bin 64 emtia, 50 adet kaçak cep telefonu, 140 adet kaçak elektronik sigara ve 220 kilogram nargile tütünü ele geçirildi.

Operasyonlarda 7 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.