Trajik kazada yaşamını yitiren kadın toprağa verildi « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Trajik kazada yaşamını yitiren kadın toprağa verildi

Bu haber 30 Nisan 2024 - 22:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da bir otobüs kazası sonucunda hayatını kaybeden yaşlı bir kadın son yolculuğuna uğurlandı. 24 Nisan günü Sarıçam ilçesi Balcalı Mahallesi Güney Kampüs yolunda meydana gelen kaza, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kontrole giden Hatice Sabahi (75) adlı kadının evine dönüş yolunda yaşandı. Sabahi, Vedat K.’nin kullandığı özel halk otobüsüne bindiği sırada sürücünün direksiyon başında sigara içmesiyle yaşanan bir anlık dikkatsizlik sonucu ayağa kalktı ve ulaşım kartını göstermek istedi. Bu sırada otobüsün açık bırakılan kapısından dengesini kaybederek düşen Sabahi ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Sabahi’nin beyin kanaması geçirdiği ve birçok kemiğinde kırıklar olduğu belirlendi. Ancak tüm müdahalelere rağmen Sabahi, dün hayatını kaybetti.

Sürücü Vedat K. ise polis tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sabahi’nin cenazesi, yakınları tarafından hastanenin morgundan alınarak Ali Hocalı Mahallesi Mezarlığına getirildi ve burada toprağa verildi. Bu trajik olay, toplumda büyük üzüntü yarattı ve güvenli ulaşımın önemini bir kez daha hatırlattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.