Beşiktaş’tan 3 milyon euroluk dev transfer! Samet Akaydın için görüşmeler sürüyor « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Beşiktaş’tan 3 milyon euroluk dev transfer! Samet Akaydın için görüşmeler sürüyor

Bu haber 31 Mayıs 2022 - 16:57 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Beşiktaş, Adana Demirspor’un başarılı oyuncusu Samet Akaydın’ı gözüne kestirdi. Oyuncunun transferi için kulüp başkanları görüşmeler yapılıyor. Adana ekibi, 28 yaşındaki oyuncu için 3 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah beyazlılar savunma hattını güçlendirmek istiyor. Yabancı kontenjanını düşünerek transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Adana Demirspor’da forma giyen Samet Akaydın ile ilgileniyor. Güney ekibiyle bu sezon iyi bir çıkış yakalayan 28 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak isteyen Kara Kartallar, söz konusu transferi de ‘başkanlar’ düzeyinde yürütüyor.

ADANA DEMİRSPOR 3 MİLYON EURO İSTEDİ

Akşam’da yer alan habere göre, Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael’in onay verdiği transfer için Adana Demirspor yönetimi 3 milyon euro talep etti. Beşiktaş ise söz konusu transferi takas ve bir miktar parayla çözmek istiyor. Samet Akaydın’ı devre arasında Trabzonspor da kadrosuna katmak istemişti.

Beşiktaş 3 milyon euroyu gözden çıkardı! Adana Demirspor'un yıldızı Beşiktaş'a yakın

35 MAÇTA FORMA GİYDİ

28 yaşındaki futbolcu, ‘Süper Lig’de 33, ‘Ziraat Türkiye Kupası’nda da 2 olmak üzere toplam 35 karşılaşmada 3 bin 100 dakika süre aldı. Samet Akaydın, sahada kaldığı süre boyunca rakip fileleri 3 kez havalandırdı.

ALTERNATİF MERT ÇETİN

Beşiktaş, Samet Akaydın transferinde mutlu sona ulaşamazsa rotayı Hellas Verona forması giyen Mert Çetin’e çevirecek.

Kaynak:SonDakika.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig