Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’na Büyük İlgi « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’na Büyük İlgi

Bu haber 05 Şubat 2024 - 12:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana Çukurova Üniversitesi Spor Salonu’nda 1-4 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası ve Balkan Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine büyük ilgi gösterildi. Yaklaşık 65 ilden 2800 sporcunun katıldığı şampiyona, milli takıma seçmeleri için de önemli bir platform oldu.

Açılış törenine Adana Valisi Yavuz Selim Köşker, Adana İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar ve Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid UĞUZ’un yanı sıra il protokolü katıldı.

Görkemli bir şekilde gerçekleşen açılış töreninde konuşma yapan Türkiye Karate Federasyonu Başkanı UĞUZ, şunları söyledi:

“Uzak illerden gelen sevgili çocuklar, anneler ve babalar, her geçen gün dünya karatesinde başarılara imza atan A milli takımdaki abileriniz ve ablalarınız gibi sizler de gelecekte milli takımda ülkemizi temsil edeceksiniz. Türk karatesi, Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası ve Premier Lig’de aldığımız altın madalyalarla sıralamada en üst yerlerde yerini almıştır. Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda yarışacak ülkemizin tüm sporcularına başarılar dilerim.”

Şampiyona, 4 gün boyunca kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Sporcular, kata ve kumite kategorilerinde madalya kazanmak için ter döktüler. Milli takıma seçilecek sporcular ise şampiyona boyunca gösterdikleri performansla belirlendi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig