Ahşap bina yangını çevredeki iş yerlerinde hasara neden oldu « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Ahşap bina yangını çevredeki iş yerlerinde hasara neden oldu

Bu haber 05 Aralık 2022 - 14:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ahşap bina yangını çevredeki iş yerlerinde hasara neden oldu. Adana’nın Kozan ilçesinde ahşap bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınarak söndürülürken, bazı iş yelerinde de maddi hasar oluştu.

Ahşap bina yangını çevredeki iş yerlerinde hasara neden oldu

Adana’nın Kozan ilçesinde ahşap bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınarak söndürülürken, bazı iş yelerinde de maddi hasar oluştu.

Yangın, ilçeye bağlı Irmak Caddesi bankalar civarında bulunan metruk bir binanın ikinci katında çıktı. Alınan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle ahşap binada yangın çıktı. Yangın tüm binayı sardı. Haber verilmesi üzerine İtfaiye ekipleri bölgeye gelerek müdahalede bulundu. Geceyi aydınlatan yangın, ekiplerin uzun uğraşlar sonucu sabaha karşı kontrol altına alınabildi. Ölen yada yaralanan kimsenin olmadığı yangın da metruk bina kullanılamaz hale gelirken cadde üzerinde bulunan bazı işyerlerinde de maddi hasar oluştu. Günün aydınlanması ile birlikte binadan hala duman yükselirken polis ekipleri binanın yıkılması tehlikesine karşı yolu trafiğe kapattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.