Ads Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Kupası İçin Ankara’ya Gitti « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Ads Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Kupası İçin Ankara’ya Gitti

Bu haber 18 Ekim 2022 - 16:57 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’yı bu sezon Sultanlar Ligi’nde temsil edecek olan Çukurova Belediyesi Adana Demir Spor (ADS) Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Kupası için Ankara’ya gitti. ADS Kadın Voleybol Takımı, ilk maçında, 21 Ekim Cuma günü saat 17:00’de Eczacıbaşı ile mücadele edecek.

Adana’yı bu sezon Sultanlar Ligi’nde temsil edecek olan Çukurova Belediyesi Adana Demir Spor (ADS) Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Kupası için Ankara’ya gitti. ADS Kadın Voleybol Takımı, ilk maçında, 21 Ekim Cuma günü saat 17: 00’de Eczacıbaşı ile mücadele edecek.

ADS Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Kupası için Ankara’ya gitmeden önce Adana’da ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda son antrenmanını yaptı. Bu antrenmanı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de izledi. Başkan Çetin, antrenman sonrası sporcularla sohbet etti, kendilerine güvendiğini belirtti. Baş antrenör Mustafa Umut Uysal’dan takımın durumu hakkında bilgi alan Çetin, kadın sporculara ve teknik heyete baklava ikram etti. Türkiye Kupası maçlarını Ankara’da oynayacaklarını belirten Çetin, “Grubumuzda Eczacıbaşı, Kuzeyboru ve Sigorta Shop bulunuyor. İlk iki takım üst tura çıkıyor. Bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Maçlar öncesi çalışmalarını Ankara’da sürdürecek olan Çukurova Belediyesi ADS Kadın Voleybol Takımı, ilk maçında, 21 Ekim Cuma günü saat 17: 00’de Eczacıbaşı ile mücadele edecek. 22 Ekim Cumartesi günü Kuzeyboru ile karşılaşacak olan ADS Kadın Voleybol Takımı, gruptaki son maçında Sigorta Shop karşısında galibiyet arayacak.

Kaynak: ANKA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig