ADANA’DA ‘TEFECİ’ OPERASYONU 20 GÖZALTI 1 ŞÜPHELİ ARANIYOR « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

ADANA’DA ‘TEFECİ’ OPERASYONU 20 GÖZALTI 1 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Bu haber 03 Ocak 2023 - 14:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da, paraya ihtiyacı olan 254 kişiye çek ve senet karşılığı faizle borç verip, 12 milyon 600 bin TL haksız kazanç elde ettiği belirtilen şebekeye yönelik operasyonda, 20 şüpheli gözaltına alındı.

Adana’da, paraya ihtiyacı olan 254 kişiye çek ve senet karşılığı faizle borç verip, 12 milyon 600 bin TL haksız kazanç elde ettiği belirtilen şebekeye yönelik operasyonda, 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin iş yerleri ve evlerindeki aramalarda çok sayıda POS cihazı, farklı kişilere ait kredi kartı, çek ve senet ile ruhsatsız 2 tabanca ve mermiler ele geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen şüphelilerin sorgularının sürdüğü öğrenildi. Adresinde bulunmayan 1 şüpheliyi yakalama çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi.

Kaynak: DHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.