Adana’da kuş kulübesinde uyuşturucu saklayıp sattığı öne sürülen zanlı 15 yıl hapisle yargılanacak « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da kuş kulübesinde uyuşturucu saklayıp sattığı öne sürülen zanlı 15 yıl hapisle yargılanacak

Bu haber 24 Mart 2023 - 11:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da evinin damındaki kuş kulübesinde uyuşturucu sakladığı ve satışını yaptığı öne sürülen tutuklu sanık hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 26 Aralık 2022’de tutuklanan E.Y. hakkında savcılıkça hazırlanan iddianame, Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

İddianamede, merkez Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi’nde bir evin damındaki kuş kulübesinde uyuşturucu saklandığı ve satıldığı ihbarı üzerine polis ekiplerince adrese operasyon düzenlendiği belirtildi.

Narkotik dedektör köpeğiyle kulübede yapılan aramalarda kavanozun içinde paketlenmiş sentetik uyuşturucu ve bir miktar esrar ele geçirildiği kaydedilen iddianamede, paketlerde zanlının parmak izlerinin bulunduğu bildirildi.

E.Y’nin üzerinde uyuşturucu satışından elde ettiği değerlendirilen 2 bin 895 liranın da ele geçirildiği aktarılan iddianamede, sanığın “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanığın yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak.

Kaynak: AA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.