Adana Demirspor, Lucas Castro’yu renklerine bağladı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Adana Demirspor, Lucas Castro’yu renklerine bağladı

Bu haber 13 Temmuz 2021 - 15:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

SÜPER Lig ekibi Adana Demirspor, Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Castro’yu 2 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.

SÜPER Lig ekibi Adana Demirspor, Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Castro’yu 2 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.

Transfer döneminin en çok konuşulan takımlarından biri olan Adana Demirspor, son olarak geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük’te forma giyen Lucas Castro’yu kadrosuna kattı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Takımımız son olarak Karagümrük forması giymiş 32 yaşındaki Arjantinli orta saha Lucas Castro ile 1+1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Kariyerinde Cagliari ve Catania gibi kulüpler bulunan Castro, geçen sezonun ikinci yarısında Karagümrük’te 16 karşılaşmada forma giydi” ifadelerine yer verildi.

Adana Demirspor, Lucas Castro'yu renklerine bağladı
Adana Demirspor, Lucas Castro'yu renklerine bağladı
Adana Demirspor, Lucas Castro'yu renklerine bağladı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig