Kozan’da Huzur Güven Uygulamasında Aranan Hükümlüler Yakalandı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Kozan’da Huzur Güven Uygulamasında Aranan Hükümlüler Yakalandı

Bu haber 23 Temmuz 2024 - 14:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, huzur güven uygulamalarında dolandırıcılık suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlüyü yakalayarak cezaevine teslim etti. 5-22 Temmuz tarihlerinde ilçede gerçekleştirilen uygulamalarda, vatandaşın can ve mal güvenliği sağlanmaya çalışıldı.

Uygulamalarda Ele Geçirilenler ve Kesilen Cezalar

Polis ekipleri, ilçede 20 noktada toplam 157 polis ile yaptığı denetimlerde 2 ruhsatsız tüfek, 1 ruhsatsız tabanca ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirdi. Ayrıca, 5 araca modifiyeden, 33 motosiklet sürücüsüne çeşitli ihlallerden idari para cezası uygulandı. Denetimlerde 13 araç ve 8 motosiklet trafikten men edildi. 2.36 gram uyuşturucu madde ve 2 sentetik ecza ele geçirildi.

Aranan Hükümlüler Yakalandı

Uygulamalarda, başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama suçundan 1 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 1 hükümlü, görevi yaptırmamak için direnme suçundan 5 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 1 hükümlü, yağma suçundan aranan 1 hükümlü ve dolandırıcılık suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 1 hükümlü yakalandı. Yakalanan hükümlüler işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.