Kütahya’da Tır ile Otomobil Çarpışması Sonucu 1 Kişi Öldü « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Kütahya’da Tır ile Otomobil Çarpışması Sonucu 1 Kişi Öldü

Bu haber 05 Mart 2024 - 10:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kütahya-Eskişehir karayolunun 15. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, tır ile otomobil çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, eşi yaralandı. Yaralı, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Kütahya’da tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kaza, Kütahya- Eskişehir karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Abdulkadir G. idaresindeki 20 SH 460 plakalı tır ile Ahmet Sait Gökgün yönetimindeki 43 LB 608 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, 63 yaşındaki otomobil sürücüsü Ahmet Sait Gökgün olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Aynur G.’de yaralandı.

Yaralı Aynur G., ambulansla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.