Karaoğlan, Radyoya konuk oldu « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Karaoğlan, Radyoya konuk oldu

Bu haber 14 Kasım 2022 - 12:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Mehmet Ferhat Karaoğlan, TRT Çukurova Radyosu’nda yayımlanan “Bölge Gündemi” programına konuk oldu.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Mehmet Ferhat Karaoğlan, TRT Çukurova Radyosu’nda yayımlanan “Bölge Gündemi” programına konuk oldu.

Konuşmasında, vücut kitle endeksinin önemine değinen Karaoğlan; sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite hakkında bilgi verdi.

Obezitenin, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de en büyük sağlık problemi olarak insanların karşısına çıktığını dile getiren Karaoğlan, toplumda büyük bir sağlık sorunu olan obezitede abur cubur tüketmenin yanı sıra fiziksel aktivite eksikliğinin de çok önemli olduğunu belirtti.

Karaoğlan, sağlıklı beslenmenin ne olduğunu, beslenirken nelere dikkat edilmesi gerektiğini, spor ve hareketli yaşamın sağlık açısından önemini anlatarak konuşmasını sonlandırdı. – KİLİS

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.