Adana’da 54 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi, 314 Şüpheli Yakalandı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da 54 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi, 314 Şüpheli Yakalandı

Bu haber 05 Mart 2024 - 10:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana Seyhan polisi bir hafta içinde yaptığı çalışmalarda 54 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 314 şüpheliyi de yakaladı. Polis, yapılan baskınlar sonucunda ayrıca narkotik madde, uyuşturucu hap, kaçak sigara ve elektronik sigara da ele geçirdi.

 

Adana’da Seyhan polisi bir hafta içinde yaptığı çalışmalarda 54 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 314 şüpheliyi de yakaladı.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ‘Huzurunuz Gururumuz’ sloganıyla çalışmalarına hız verdi. Bu çerçevede, araştırma devriye ekipleri ile çarşı mahalle bekçileri suçluları yakalamak için şok baskınlar yaptı.

Polis gece-gündüz yaptığı çalışmalar neticesinde 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında, 36 ruhsatsız tabanca, 15 ruhsatsız tüfek, 3 kuru sıkı tabanca, 50 şarjör ve 780 mermi ele geçirdi.

Ruhsatsız silahların yanı sıra 584 gram narkotik madde, 36 bin 550 uyuşturucu hap, 15 kök kenevir, 700 paket kaçak sigara, 400 adet kaçak elektronik sigara da ele geçirdi.

Yaralama, uyuşturucu madde ticareti, hırsızlık gibi çeşitli suçlardan aranan 314 şüpheli yakalandı.

 

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.