Kozan’da “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Kozan’da “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri

Bu haber 01 Haziran 2021 - 13:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Kozan İlçesinde İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kozan Kent Konseyi Başkanlığı işbirliği ile Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliği yapıldı.

Adana’nın Kozan İlçesinde İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kozan Kent Konseyi Başkanlığı işbirliği ile Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliği yapıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda gerçekleşen etkinlikte kursiyerler tarafından hazırlanan el işi ürünleri ve resim çalışmaları sergilendi.

Burada bir konuşma yapan Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Akbulut, çok sayıda faaliyet düzenlediklerini söyledi.

Etkinlik halk oyunları ekibinin gösterileri, keman dinletisi ve şiir okunması ile devam etti.

Kozan’ı en iyi şekilde anlatan tişört tasarım yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam tarafından takdim edildi.

Kozan'da Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri
Kozan'da Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri

Kaynak: AA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.