Kangal köpekleri ‘Aslan’ ve ‘Duman’ bıçaklanarak öldürüldü « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Kangal köpekleri ‘Aslan’ ve ‘Duman’ bıçaklanarak öldürüldü

Bu haber 23 Haziran 2021 - 13:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ADANA’nın Kozan ilçesinde Arifcan Farsak’a (19) ait ‘Aslan’ ve ‘Duman’ isimli Kangal cinsi 2 köpek, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak öldürüldü.

ADANA’nın Kozan ilçesinde Arifcan Farsak’a (19) ait ‘Aslan’ ve ‘Duman’ isimli Kangal cinsi 2 köpek, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, 18 Haziran’da Kamışoba Mahallesi’nde meydana geldi. Arif Farsak, evinin bahçesinde beslediği Kangal cinsi iki köpeğini kanlar içerisinde ölü olarak buldu. Farsak’ın ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, Aslan ve Duman isimli köpeklerin bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Farsak, köpeklerini öldüren kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin cezalandırılması için şikayetçi oldu. Ekipler, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kangal köpekleri 'Aslan' ve 'Duman' bıçaklanarak öldürüldü
a

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.