İlkokul öğrencilerinden 18 Mart şehitlerine duygulu anma « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

İlkokul öğrencilerinden 18 Mart şehitlerine duygulu anma

Bu haber 16 Mart 2022 - 17:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Mehmetçik İlkokulunun hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programında duygulu anlar yaşandı.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Mehmetçik İlkokulunun hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programında duygulu anlar yaşandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda din görevlisi Hayrettin Emel’in Kuran tilavetinin ardından, Ceyhan Mehmetçik İlkokulu Müdürü Mehmet Atasoy, yaptığı konuşmada “Çanakkale Zaferi, Birinci Dünya Savaşında kahraman askerlerimizin, cihanı hayrete düşüren kahramanlık destanıdır” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Bozkur ise, “İsmiyle özdeşleşen Ceyhan Mehmetçik İlkokulumuzun Çanakkale Zaferinin yıldönümünde vatan için canla başla mücadele ederek canını veren binlerce Mehmetçiğimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” diye konuştu.

Programda misafirlere Çanakkale Savaşında askerlerin içtiği 3 bin kişilik çorba dağıtıldı. – ADANA

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.