Çukurova’da Muhtarlar Günü Kutlandı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Çukurova’da Muhtarlar Günü Kutlandı

Bu haber 20 Ekim 2022 - 14:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çukurova ilçesine bağlı mahalle muhtarlarının katıldığı Muhtarlar Günü kutlaması coşkuyla geçti. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin etkinlikte türkü söyledi. Muhtarlarla Belediye’nin iş birliğinin önemine dikkat çeken Çetin, “Sizlerin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bizi yönlendirin, müdürlerimizle irtibatta olun” dedi.

Çukurova ilçesine bağlı mahalle muhtarlarının katıldığı Muhtarlar Günü kutlaması coşkuyla geçti. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin etkinlikte türkü söyledi. Muhtarlarla Belediye’nin iş birliğinin önemine dikkat çeken Çetin, “Sizlerin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bizi yönlendirin, müdürlerimizle irtibatta olun” dedi.

Muhtarlar Günü kutlamasına katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, muhtarların ısrarını kıramadı ve türkü söyledi. Baro Tesislerinde yapılan kutlamaya Çukurova’ya bağlı mahalle muhtarları katıldı. Muhtarlara hitap eden Çetin, “Hep beraber çalıştık çabaladık Çukurova ilçemizin önemli bir sorunu kalmadı. Günü birlik sorun dışında hiç sorun kalmayacak. Hiçbir zaman bahanelerin arkasına sığınmadım, hiç şikayet etmedim, işçimizi mağdur etmedik en iyi maaşı vermeye çalıştık. Esnafımızı da mağdur etmiyoruz. Onlara da borçlarımızı tıkır tıkır ödüyoruz. Borcumuzu sıfırladık, mali disiplini sağladık ve artıya geçtik. Çukurova Belediyesi bu açıdan Türkiye’deki ender belediyelerden biridir” dedi.

“EL ELE YOL ARKADAŞLIĞIMIZ DEVAM EDECEK”

Muhtarların belediyenin gönüllü temsilcileri olduğunu belirten Başkan Soner Çetin, “Sizlerin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bizi yönlendirin, müdürlerimizle irtibatta olun. Size bir sorunla ilgili, çözüm önerisi ile bir hemşehrimiz başvurduğunda bize iletin. Her Cuma Halk Günü yapmaya başladık, oraya da gelin, vatandaşı da yönlendirin gelsin orada dile getirin. Orada anında talimat veririz ve o işi hallederiz. El ele yol arkadaşlığımız devam edecek. Kalan 1 buçuk yılı da birlikte başarıyla tamamlayacağız. Gününüz kutlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: ANKA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.