Can havliyle komşularına sığınan kadına tartıştığı oğlu ekmek bıçağıyla saldırdı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Can havliyle komşularına sığınan kadına tartıştığı oğlu ekmek bıçağıyla saldırdı

Bu haber 17 Mayıs 2021 - 12:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da ikamet eden 57 yaşındaki Eşe Güven, oğluyla tartışmaya başladı. Bir süre sonra oğlu tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklanan talihsiz kadın, can havliyle komşularına sığındı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Eşe Güven, tedavi altına alındı.

Saat 06.15 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Dervişler Mahallesi 2497 Sokak’taEşe Güven ile oğlu A.G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

FARKLI YERLERİNDEN BIÇAKLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine A.G., ekmek bıçağıyla annesine saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak yarası alan Eşe Güven, komşularına sığınarak yardım istedi. A.G. olay yerinden kaçarken, devriye görevinde bulunan polis ekibi durumu fark edip, durumu 112 Acil’e bildirdi. Olay yerine sevk edilen ambulans ile hastaneye kaldırılan Eşe Güven, tedaviye alındı. Bölgede araştırma yapan polis ekibi, şüpheli A.G.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

DAHA ÖNCE DE AYNISINI YAPMIŞ

Psikolojik sorunları olduğu ve daha önce de annesine şiddet uyguladığı iddia edilen A.G.’nin, polis merkezindeki sorgusu sürüyor. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

 

Can havliyle komşularına sığınan kadına tartıştığı oğlu ekmek bıçağıyla saldırdı
Can havliyle komşularına sığınan kadına tartıştığı oğlu ekmek bıçağıyla saldırdı

Kaynak: DHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.