Adana’da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Bu haber 02 Aralık 2023 - 13:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi tutuklandı. Operasyonlarda toplamda 1,11 gram esrar, 0,56 gram sentetik kannabinoid, 3 sentetik ecza, 0,32 gram lyrica tozu ve 0,36 gram metamfetamin ele geçirildi.

Adana’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

ADANA – Adana’da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi’nde bir eve düzenledikleri operasyonda 1,11 gram esrar, 0,56 gram sentetik kannabinoid, 3 sentetik ecza, 0,32 gram lyrica tozu ve 0,36 gram metamfetamin ele geçirildi. Ev sahibi Eşref T., gözaltına alındı.

Ayrıca ekipler merkez Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi’nde de bir eve düzenledikleri operasyonda 23 pakette 21,18 gram esrar ele geçirdi. Ev sahibi Yaşar D., gözaltına alındı. Yaşar D. ve Eşref T., sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.