Adana’da 7 kişinin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da 7 kişinin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Bu haber 26 Nisan 2021 - 11:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da 3 Şubat’ta 7 kişinin yaralandığı iki aile arasındaki silahlı kavganın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

Adana’da 3 Şubat’ta 7 kişinin yaralandığı iki aile arasındaki silahlı kavganın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

Çevredeki evin güvenlik kamerası kayıtlarında aralarında kadınların da olduğu 10 kişinin bölgeye geldiği ve ikisinin ellerinde pompalı tüfek bulunduğu görülüyor.

Görüntülerin devamında kalabalık grubun bulunduğu yere ateş açılmasıyla orada bulunanların kaçışması, kadınlardan birinin yakınının elindeki pompalı tüfeği alması ve bir süre sonra grubun bölgeden uzaklaşması yer alıyor.

Yunus Emre Mahallesi’nde 3 Şubat’ta iki aile arasında kız isteme meselesinden silahlı kavga çıkmış, 4’ü kadın 7 kişi yaralanmıştı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alınmış, 9 şüpheli yakalanmıştı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 4’ü tutuklanmış, diğerleri serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.