ADANA POLİSİNDEN KADIN SÜRÜCÜLERE KARANFİL « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

ADANA POLİSİNDEN KADIN SÜRÜCÜLERE KARANFİL

Bu haber 08 Mart 2022 - 17:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ADANA polisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla trafik kontrolü sırasında durdurulan kadın sürücülere karanfil verdi.

ADANA polisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla trafik kontrolü sırasında durdurulan kadın sürücülere karanfil verdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Mehmet Nuri Sabuncu Bulvarı’nda durdurulan kadın sürücülerin ve araçlarda bulunan kadınların gününü kutladı. Uygulama için durdurulduklarını zanneden kadın sürücüler, kendilerini karanfillerle karşılayan polisleri görünce şaşkınlık yaşadı. Polisin karanfil verdiği kadınlar, kendilerini unutmadıkları için polislere teşekkür etti. Ayrıca Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, makamında ağırladığı kadın polislere karanfil verdi. Kadın polisler için emniyet müdürlüğü yemekhanesinde kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi.

Son dakika haberi | ADANA POLİSİNDEN KADIN SÜRÜCÜLERE KARANFİL
Son dakika haberi | ADANA POLİSİNDEN KADIN SÜRÜCÜLERE KARANFİL
Son dakika haberi | ADANA POLİSİNDEN KADIN SÜRÜCÜLERE KARANFİL

Kaynak: DHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.