YABANCI NUMARADAN ARANAN EŞİNİ TABANCAYLA 5 YERİNDEN VURDU « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

YABANCI NUMARADAN ARANAN EŞİNİ TABANCAYLA 5 YERİNDEN VURDU

Bu haber 21 Ekim 2022 - 15:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ADANA’da Ahmet A.(33), 6 yıllık eşi Dilan A.?yı (30), cep telefonuna yabancı numaradan gelen aramayı görünce kendisini aldattığını düşünerek dövüp, tabancayla 5 yerinden vurduktan sonra kaçtı.

ADANA’da Ahmet A.(33), 6 yıllık eşi Dilan A.?yı (30), cep telefonuna yabancı numaradan gelen aramayı görünce kendisini aldattığını düşünerek dövüp, tabancayla 5 yerinden vurduktan sonra kaçtı. Tedavisinin ardından taburcu olan kadının şikayeti üzerine polis, şüpheliyi evinin odunluğunda saklanırken yakaladı. Adliyeye sevk edilirken ‘Yanlış anlaşılmadan dolayı gözaltına alındım’ diyen Ahmet A., tutuklandı.

Olay, 30 Eylül günü saat 18.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Akıncılar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ahmet A., 6 yıllık eşi Dilan A.?yı cep telefonuna yabancı bir numaradan gelen aramayı görünce aldatıldığını düşündü. Kıskançlık krizine giren Ahmet A., dövdüğü eşine belinden çıkardığı tabancayla ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlar, 2 çocuk annesi Dilan A’nın karın, göğüs, boyun ve koluna isabet etti. Dilan A. kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli ise kaçtı.

ODUNLUKTA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Silah sesini duyan komşularının ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildiği. İlk müdahalesi yapılan Dilan A., ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen kadın, polis merkezine giderek eşinden şikayetçi oldu. Yüreğir Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, şüpheli kocanın yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelinin saklanmış olabileceği adreslere baskın yapan ekipler, Ahmet A’yı elinde tabancayla evinin odunluğunda saklanırken yakaladı.

ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMESİ İÇİN BASKI UYGULAMIŞ

Polis merkezine götürülen Ahmet A.?nın, daha önce de ailesinin yanına kaçan eşini zorla eve getirdiği, şikayetini geri çekmesi için de baskı uyguladığı öne sürüldü. Ahmet A. ifadesinde ise eşini kendisinin vurmadığını, kayınvalidesinin iftira attığını iddia etti. İşlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi’ne götürülen Ahmet A., gazetecilere, ‘Çok kısa bir aradan sonra tek tek mahalledeki ağabeylerle görüşeceğim. Onlar kendilerini iyi biliyor. Sadece çok kısa bir ara. Yanlış anlaşılmadan dolayı gözaltına alındım’ dedi.

Adliyeye sevk edilen Akcan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.