Patenli çocukların tehlikeli yolculuğu « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Patenli çocukların tehlikeli yolculuğu

Bu haber 02 Eylül 2021 - 11:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ADANA’da Atatürk Caddesi’nde patenli 6 çocuğun, yan yana özel halk otobüsüne arkadan tutunup yolculuk yaptığı anlar kameraya yansıdı.

ADANA’da Atatürk Caddesi’nde patenli 6 çocuğun, yan yana özel halk otobüsüne arkadan tutunup yolculuk yaptığı anlar kameraya yansıdı.

Seyhan ilçesinde dün akşam saatlerinde kentin en yoğun bölgesi olan Atatürk Caddesi’nde patenli 6 çocuk, bir özel halk otobüsüne arkadan tutunup trafikte ilerledi. Bir süre bu şekilde yolculuk eden çocuklar, trafikteki diğer sürücülerde tedirginliğe yol açtı. Çocukların teklikeli yolculuğu cep telefonuyla anbean kaydedildi. Çocuklar, otobüsün trafik ışıklarına gelmesiyle aracı bırakıp, farklı yöne paten sürerek gözden kayboldu.

Patenli çocukların tehlikeli yolculuğu
Patenli çocukların tehlikeli yolculuğu
Patenli çocukların tehlikeli yolculuğu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.