Kepez Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Kepez Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı

Bu haber 22 Mayıs 2024 - 14:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kepez Belediyesi, iş sağlığı ve güvenliği konularında çalışanların bilinçlendirilmesi ve güvenli çalışma ortamlarının sağlanması için düzenlediği İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Kurul Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantı, Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Yalçın başkanlığında gerçekleşti.

Yalçın, toplantıda çalışanların sağlık ve güvenliğinin belediye için öncelik olduğunu vurgulayarak, “Çalışanlarımızın güvenli bir ortamda çalışmaları hem belediyemizin verimliliğini artıracak, hem de daha huzurlu bir çalışma ortamı sağlayacaktır” dedi. İş kazalarının en aza indirilmesi ve sağlıklı çalışma ortamlarının sürdürülebilirliğinin hedeflendiğini belirten Yalçın, eğitim ve bilinçlendirme toplantılarının bu amaçla düzenlendiğini ifade etti.

Toplantıda, Kepez Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Yavuz Ekiz tarafından iş sağlığı ve güvenliği konularında temel prensipler, risk değerlendirmesi, acil durum planlaması ve kişisel koruyucu donanımların kullanımı hakkında bilgi verildi. İş kazalarının önlenmesi ve meslek hastalıklarının azaltılması için alınması gereken önlemlerin üzerinde duruldu.

Ekiz, herkesin iş kazalarının önlenmesi konusunda sorumlulukları olduğunu ve bu sorumluluğun yerine getirilmesi için çalışanlara yönelik eğitimlerin önemini vurgulayarak, güvenli çalışma ortamlarının sağlanması için iş birliği ve dikkat gerektiğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.